Sygetransport

Hos Sommers Ambulance Service står vi klar, når der er behov for hjælp. Uddannet personale og moderne udstyr sikrer dig en tryg og behagelig oplevelse.

Transport til erhverv og private

Er uheldet ude, og en person er kommet til skade, så står vi til rådighed. Personen skal fragtes til et hospital og her er vi behjælpelige med både uddannet personale og udstyr.

Hos Sommers Ambulance Service tilbyder vi både ambulancekørsel og liggende sygetransport. Ved ambulancekørsel er der mulighed for behandling undervejs, hvor liggende sygetransport tager udgangspunkt i selve transporten.

Tryg og sikker transport

En sygetransport hos Sommers Ambulance Service vil du opleve som en tryg og sikker oplevelse. Vi har særligt uddannet personale der tager hånd om patienten frem til destinationspunktet.

Vi har ligeledes det nyeste materiale, herunder køretøjer, som er særligt komfortable både for patienten og personalet.
Alle vores køretøjer er udstyret med alt nødvendig udstyr og redskaber. Skulle der, mod forventning, opstå komplikationer under transporten, er vores personale rustet til, at kunne reagere og udøve hjælp. Du finder derfor både uddannet og kompetent personale samt funktionsdygtigt køretøj og udstyr.

samaritter_stadion

Kontakt os for sygetransport

Tag endelig kontakt så vi sammen kan identificere dine krav og behov til en sygetransport. Vi kører i hele Danmark og er ligeledes også til rådighed udover landets grænser. Uanset om du som privat person, eller du henvender dig som erhverv, er vi klar til at løse dine udfordringer, så du kan komme sikkert frem på din vej og modtage den rette behandling.