Ambulancekørsel

Ambulanceservice med stor erfaring

Hos Sommers Ambulance Service vil du blive mødt af erfarne og professionelle ambulancereddere med stor erfaring inden for præhospital. Vi gør en stor indsats i at sikre, at du modtager en tryg oplevelse, hvorfor vi stiller store krav til vores organisation. Fagligheden og uddannelsesniveauet er derfor højt og efterlever alle krav og regler.

Vores ambulancer er moderne og udstyret med alle nødvendige faciliteter. Dét gør det muligt, at behandle og monitorere patienten under hele transporttiden.

Vi følger dansk lovgivning

1. Alle vores ambulancereddere er autoriseret.

2. Ambulancerne bemandes efter gældende lovgivning for at sikre, at vores kunder modtager en høj og professionel kvalitet og service.

3. Ambulancerne er opbygget og vedligeholdt efter Dansk standard. Bekendtgørelse 1264 af 09/11/18 om ambulancer og uddannelse af ambulancepersonale mv.

4. Vores reddere er underlagt Styrelsen for patientsikkerhed.

Tryghed er vores kerneopgave og du vil derfor blive mødt af professionelle og erfarne reddere, som værner om patientens sikkerhed og behov. Vores ambulancer er ligeledes udstyret med de nyeste hjælpemidler og alt relevant udstyr.

Ambulancer til events

Til events og begivenheder kan det ofte være en nødvendighed, at have tilknyttet ambulancer og sundhedsfaglig personale. Sommers Ambulance Service har bistået en lang række begivenheder, store som små, således I kan afvikle jeres begivenhed i trygge rammer.

Ingen events er ens, og vi lægger derfor et stort fokus på, at identificere jeres behov, således I er dækket ind så I trygt og forsvarligt kan afholde jeres event.

Hos os får I en skræddersyet løsning, som passer på lige præcis jeres behov og ønsker.

Klik her for at høre mere om afvikling af events.

Hos os betaler du kun for det du har brug for og du vil derfor ikke modtage uforudsete ekstraregninger.

Ambulancekørsel hvor du er – liggende sygetransport

Vores ambulancer bemandes altid efter den gældende lovgivning, så du er i trygge hænder.  Foruden at vi selvfølgelig dækker hele Danmark, sørger vi også for ambulancetransport i udlandet. Vi sørger bl.a. for ambulancekørsel ved hjemtransport eller indlæggelser – det gælder desuden både hvis det er egen- eller forsikringsbetalt behandling.

Ved ulykke- og transport situationer hvor der ikke er mulighed for offentlig sygetransport eller regional ambulanceservice, hjælper vi dig videre således du kan modtage den nødvendige behandling eller transport.

køretøj