Hvem er Sommers Ambulance Service?

Sommers Ambulance Service – et familieforetagende

Hvem er Sommers Ambulance Service? Tilbage i 2019 stiftede Jesper Sommer, Sommers Ambulance Service ApS. Virksomheden blev stiftet med dét formål, at tilbyde tryg, professionel og sikker ambulancekørsel og præhospital. Aktiviteterne hos Sommers Ambulance Service begrænser sig dog ikke udelukkende til ambulancekørsel. Det er faktisk meget mere end dét.

I forbindelse med afholdelse af events herunder professionelle fodboldkampe, stævner, koncerter og meget, meget mere, er vi nemlig også at finde. Vi har været til utallige begivenheder, hvor der er stillet krav om professionelle nødbehandling.

Dét at dele ud af viden og erfaringer er også blevet et grund element i vores dagligdag. Flere førstehjælpskurser tilbydes nemlig til alle interesserede. Det omfatter bl.a. basal førstehjælpskursus, men også førstehjælp inden for brand bliver tilbudt.

I november 2022 fusionerede Sommers Ambulance Service og EMS Ambulance med et fremtidig fælles navn, Sommers Ambulance Service. Fælles for begge virksomheder er det høje serviceniveau, så menneskerne vi arbejder med, altid kan føle sig trygge og i gode hænder. Og dét fortsætter ufortrødent!

Hvem er Sommers Ambulance Service?

Jesper Sommer

Ejer

Alt information omkring ambulancekørsel

Hvem er Sommers Ambulance Service?

Cathrin Sommer

Direktør

Kontakt til Samaritter og mødeplanlægning

Hvem er Sommers Ambulance Service?

Alexander Sommer

Afdelingsleder

Tilbud og regnskab