NØDBEHANDLER

Professionelt og erfaring

Har du behov for en nødbehandler, stiller Sommers Ambulance Service gerne en til rådighed. En nødhandler kan være nødvendigt i flere forskellige situationer og til forskellige arrangementer.

Med en nødbehandler til dit arrangement, vil hjælpen være lige ved hånden og der kan hurtigt reageres på ulykker og farlige situationer. Vores nødbehandlere kan håndtere tilskadekommende i mange forskellige ulykkesituationer. Hver situation er forskellig og derfor er vores kompetente medarbejdere rustet, så de ved hvordan, den bedste og mest hensigtsfulde behandling, skal finde sted.

nødbehandler medarbejder med motorcykel
samaritter_paa_stadion

Uddannet og erfarent personale

Vores kompetente og erfarne nødbehandlere sikrer dig altid en tryg oplevelse, skulle uheldet indtræffe. Med solid uddannelse, forståelse og mange års erfaring er vores nødbehandlere klædt godt på, til at håndtere og handle korrekt i tilspidsede situationer.

Alle vores nødbehandlere har gennemgået HAT kurset (håndtering af tilskadekommende) og har samtidig bestået Nødbehandler uddannelsen. Vores nødbehandlere er uddannet af vores erfarne læger og reddere, så de er klædt bedst muligt på til alle tænkelige situationer.

Hjælpen er hurtig nær med en nødbehandler

Vores nødbehandlere er stærkt fagligt funderet og kan bistå i mange forskellige situationer og henseender. Det er uanset om det er et plaster på fingeren eller om der er tale om mere alvorlige traumer.

Vores nødbehandlere er uddannet og har ligeledes autorisation til at give 12 medicinske præparater. Det gælder inden for flere forskellige områder, herunder hjertepatienter, sukkersygepatienter, allergiske reaktioner, mavesyger, væskemangel og generelle smerter. Vi bestræber os altid efter det højst mulige kompetenceniveau, så du kan få en så tryg oplevelse som muligt, hvis uheldet skulle indtræffe.

Få mere information

14 + 13 =