TOTALLØSNINGER INDEN FOR SIKKERHED OG BEREDSKAB

Skræddersy til din situation

Arrangementer med mange mennesker samlet, kræver et professionelt behandler-team, som kan handle på ulykker og tilskadekomne. Vi hjælper dig både med lovgivningen, så alle elementer overholdes og samtidig passer til jeres behov.

Vi oplever i højere og højere grad, at markedet efterspørger totalløsninger til netop deres event eller arrangement. Og netop dét har vi specialiseret os i.

Alle arrangementer er forskellige og man kan derfor ikke opfinde en standard løsning der passer til alle. Det er også grunden til, at vi skræddersyer vores services til lige netop jeres behov. Hverken mere eller mindre.

Arrangementerne kan variere alt efter formålet. Et sportsarrangement kræver typisk et andet beredskab end et arrangement hvor musik er det primære omdrejningspunkt. Vi har erfaring med mange forskellige typer af arrangementer, og derfor står vi selvfølgelig til rådighed, når du skal planlægge jeres kommende arrangement.

Mange forskellige kompetencer til totalløsning

Alt efter arrangementets formål, størrelse og placering, er forskellige kompetencer nødvendigt.

Når vi siger totalløsning, så mener vi det. Det gør, at vi kan stå for tilknytning af læge, paramediciner, nødbehandlere, samaritter mv. Vores erfaring med at sikre, at events afholdes forsvarligt, og ikke mindst følger gældende lovgivning, er stor. Vi er van til, at forholde os til beredskabsplaner, og supplere vores services til kravene, så alt går retmæssigt til.

Tag os med tidligt i processen vedrørende sikkerhed til jeres arrangement, så rådgiver vi jer hellere end gerne, så I er klædt ordentligt på til afholdelsen af jeres event.

ambulance inden i
samaritter på vagt

Arrangement med det hele

Totalløsning til events kan bestå af mange forskellige aspekter. Det gælder bl.a. også hvis der er mange mennesker samlet, og der er behov for professionel vagtpersonel. Vi samarbejder med CS Security, et dansk vagtselskab, med flere års erfaring til større arrangementer.

Vi vil i fællesskab identificere og konkretisere jeres behov til arrangementet, så vi sikrer at alt er på plads til selve afholdelsen. Hos Sommers Ambulance Service kommer der ingen uforudsete gebyrer – du betaler kun for den tid vi er der. Og det gælder uanset hvor meget udstyr vi benytter på selve dagen(e) for arrangementet. Det sikrer, at du altid kan være tryg og ved at hjælpen er nær, med det rette udstyr.

Få mere information

8 + 11 =