Ambulancekørsel

Kompetente, smilende og veluddannet ambulancereddere som du kan stole på.
Vil gøre vores bedste for, at du føler dig i trygge hænder.

Hos Sommers Ambulance Service tilbyde vi bemandede ambulancer til alle typer events.
Hos os betaler du kun for det du har brug for, ingen overpriser, intet med småt. Vi er pålidelige og hos os er alt lige til. Vi stræber efter at du får det du vil have, til en god pris, og uden af gå på kompromis med noget.

 

Sygetransport

Sommers Ambulance Service er et kompetent og fleksible firma som tilbyde høj faglig personale inden for ambulance i Danmark, Norden og hele Europa

Vi tilpasser os altid efter dine behov og læges anvisninger for at yde den højeste og mest sikreste sundhedsfaglige hjælp som DU har behov for.

 

Lovgivning

Alle vores Ambulanceredder er autoriseret og uddannet efter bekendtgørelsen.

Vores Ambulanceredder har alle mange års erfaring indenfor området.

Vores Ambulanceredder er alle underlagt Styrelsen for patientsikkerhed.

Vores Ambulanceredder er alle underlagt Patientklagenævnet.

Vores ambulancer er udstyret, som en standard ambulance​.

Liggende sygetransport og anden patienttransport

Skal du bestille liggende sygetransport? Hos Sommers Ambulance Service ApS tilbyder vi ambulanceservice til både privat og erhverv, herunder forsikringsselskaber.

Patienttransport kan ske med eller uden læge, paramediciner eller lignende. Vi tilbyder også privat ambulancetjeneste i forbindelse med større arrangementer i hele Danmark.

 

Tryg og sikker liggende sygetransport fra A til B

Vores kunder kan være forsikringsselskaber og alle andre, som skal flytte en patient fra A til B. Kunden kan også være patienten selv eller patientens pårørende.

Du kan for eksempel bestille en liggende sygetransport, når du skal bruge kørsel mellem hjem og behandlingstilbud.​

Vi sørger altid for en tryg og sikker patienttransport, som er bemandet med relevante reddere eller sundhedspersonale. De har naturligvis alle de rette kurser til at udføre liggende sygetransport.

Vi tilbyder også ambulancetjeneste til koncerter, festivaler og andre større arrangementer, hvor vi også kan stille med læger, samaritter og så videre.

ambulance

Nødbehandler

Vil du have høj kompetent sikkerhed, så er vores nødbehandler team noget for dig.

Vores nødbehandler kan klare alt fra et plaster på fingere til alvorlige traumer.

Nødbehandlerne er uddannet og har autorisation til at give 12 medicin præparater. Inden for områderne #hjertepatienter – #sukkersygepatienter – #allergisk reaktioner – #mavesyger – #væskemangle – #smerter.

Er du i tvivl om hvilke behov du har brug for at få opfyldt eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.

Kontakt informationerne er nederst på siden.