Vedligeholdelse af førstehjælpskursus

Få repeteret dine førstehjælpsevner

Har du allerede gennemgået et kursus i førstehjælp? Som med alt andet, er det vigtigt at blive opdateret på de nyeste teknikker og få reperetet din viden og praktiske erfaring jævnligt. Dansk Førstehjælpsråd anbefaler, at man holder sit nuværende førstehjælpskursus ved lige, minimum hvert andet år.

Sker der en ulykke vil du være langt bedre rustet, da din viden og erfaringer for nyligt er opdateret.

Praktisk og teoretisk kursusforløb

Igennem vores vedligeholdelse af førstehjælpskursus vil du både fordybe dig i teoretisk viden, men selvfølgelig også få øvet og styrket dine praktiske erfaringer.

Kurset giver dig både kompetencer i, at udøve førstehjælp individuelt, men også i samarbejde med andre. Vi vil overordnet set, beskæftige os med følgende områder:

    • Livreddende førstehjælp
    • Hjerte – Lunge – Redning
    • Genoplivning med hjertestarter

Skræddersy dit kursus

Er du inden for en bestemt branche eller har du en særlig hobby, hvor der kan forekomme farlige situationer? Vi skræddersyer forløbet til jer, så I får mest relevant erfaring med fra kurset. Tøv ikke med at kontakte os, så vi I fælleskab kan identificere jeres behov og ønsker.

Det er ikke nødvendigvis ofte, man får behov for sine færdigheder inden for førstehjælp (og heldigvis for det!). Men når situationen pludselig opstår, er det vigtigt at du kan dit førstehjælp. Det kan nemlig redde liv.